MISSIE

Is uw Hartman tuinmeubel stuk? Weggooien en weer nieuw kopen is wel zo makkelijk, maar niet heel duurzaam. Met HartmanOnderdelen.nl streven wij er naar om uw defecte tuinmeubel een tweede leven te geven. Voorkom verspilling en geniet nóg langer van uw favoriete Hartman tuinmeubels! Welkom in de groenere wereld van de repareereconomie. Bestel dus nu al uw losse onderdelen voor Hartman. Goed voor uw portomonee en voor een duurzame wereld.


WIE ZIJN WIJ?

Hartmanonderdelen.nl is onderdeel van STAYATHOME webwinkels. Na jarenlange online verkoop van alleen nieuwe tuinmeubels zijn wij ons ook bewust geworden dat oude tuinmeubels niet altijd meteen vervangen hoeven te worden wanneer er iets aan mankeert. Hartman, het beste tuinmeubelmerk van Nederland, staat voor jarenlange betrouwbaarheid van hun product. Van de welbekende Hartman Da Vinci collectie tot de Hartman parasols, heel Nederland is wel bekend met het merk. 
Stel er is een onderdeel van uw Hartman parasol aan vervanging toe dan bieden wij met HartmanOnderdelen.nl graag de mogelijkheid om de levensduur van uw parasol, of vele andere tuinmeubelen, met jaren te verlengen. 
Zo geniet u nóg langer van uw Hartman tuinmeubelen! 

© 2022 - 2023 Hartmanonderdelen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel