Teakhouten tuinmeubelen onderhouden doe je zo

Teakhout is een populaire hardhoutsoort die uitermate geschikt is voor het buitenleven en wordt daarom ook voor veel tuinmeubelen gebruikt. Om te blijven genieten van mooie kleur van dit teakhout adviseren wij om het goed te onderhouden. Het behouden van de kleur van teakhout kan volgens het onderstaande stappenplan en doe dit dan ongeveer iedere 10 weken voor het beste resultaat. 

  1. Zorg ervoor dat de originele teakkleur egaal is. Is dit niet het geval? Schuur het meubel dan egaal met schuurpapier.
  2. Maak de teakhouten meubelen schoon met de Hartman Teak Cleaner. Dit opent poriën, reinigt grondig en verwijdert vlekken en vuil.
  3. Daarna behandelen met de Hartman Teak protector om een nieuwe beschermlaag te creëren. Zorg ervoor dat het teak ECHT kurkdroog is voordat je de protector aanbrengt en breng dit dan aan met een pluisvrije droge doek. 

Lakschade opgelopen? Geen probleem!

We kennen het allemaal wel, je schuift met de geringste kracht je favoriete stoel langs een muurtje en er ontstaat direct een lelijk krasje op het gelakte frame. Het is te weinig om de stoel helemaal te vervangen, maar je hebt het liever opgelost. Wij hebben de ideale oplossing om het krasje te laten verdwijnen, een lakflesje of spuitbus! Hiermee kunt u gemakkelijk en op een goedkope manier de kras wegwerken. Hartmanonderdelen.nl biedt alle officiele Hartman kleuren aan in een lakflesje of spuitbus, waardoor u geen kleurverschil zal zien. Wij adviseren, voordat u aan de slag gaat met een spuitbus of lakflesje, de plek eerst voorzichtig egaal te maken met zacht schuurpapier. 

© 2022 - 2024 Hartmanonderdelen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel